Archiv článků

Emergency Couple EP 01 → přeloženo

Ah, tak je tedy první epizoda hotová!!! Předem se omlouvám, ale nestuduji žádnou lékařskou školu, takže si asi někdy nebudu jistá těmi lékařskými věcmi, ale budu se snažit to udělat pochopitelné. 
Celý článek

Mimi EP 04 → přeloženo

Poslední epizoda krátké série Mimi je hotová!! Snad brzy najdu čas na překopírování titulků do ass. formátu :D  PS. Tata epizoda ještě nemá korekci od Naiseen a též ji chybí překlady písniček. Naiseen později opraví a doplní.
Celý článek

Romance EP 11 a EP 16 → přeloženo

Ahojky, mohu Vám slavnostně říci, že je Romance dokončené!! 16.díl před několika dny dodělala Cami a já teď dokončila 11.díl....snad se bude líbit.  PS. První díly Romance se budou upravovat.   
Celý článek

Mimi EP 03 → přeloženo

Ah, mohu vám přestavit třetí epizodu ze krátké web série Mimi, příští týden v pátek vyjde poslední díl. :D Doufám, že se bude líbit, nepřekládala jsem písničky.
Celý článek

Love Around EP 21 → přeloženo

Ahhhh....tak je i poslední epizoda přeložena!! Dala jsem si docela práci!!! Celá epizoda, kromě začátku (nějaký kus, to dělala gummy_bear), jsem přeložila sama!! :/ :( Jsem zničená a naštvaná, ale jsem ráda, že je to hotové...:D 
Celý článek

Mimi EP 01 → přeložena

Ahojky, přináším pro Vás 1. epizodu nové krátké web série Mimi. Titulky pro Vás přeložila Naiseen, která přeloží i druhý díl, poté zbylé dva díly přeloží já :D  Snad se bude líbit :D 
Celý článek

Novinky